SEO – Sökmotoroptimering

Vi är en Webbyrå med många års erfarenhet av att arbeta med sökmotoroptimering.
Söker ni på konkourrenskraftiga sökord som, Webbyrå Malmö, hemsida, hemsida malmö, webbdesign för ta några exempel så ligger vi topp tio på alla dessa. Och detta utan annonsering.

 

On-Page sökmotoroptimering

Vi arbetar fokuserat med On-Page sökmotoroptimering så att hemsidans struktur, kodning och texter är bästa möjliga för att presenteras som relevanta och på så sätt prioriteras av Google och andra sökmotorer. Dessutom arbetar vi med On-Page på hemsidans alla undersidor – Det vill säga det är alltså inte bara första sidan som vi lägger in on-page på.

Vi kan även erbjuda en mer ingående optimering genom vår samarbetspartner som vi arbetat framgångsrikt med sedan 2010. Så här går kan det till när de arbetar med sökmotoroptimering.

 

SEO analys

Sökmotoroptimering startar alltid med en analys som är uppdelad i ett par olika moment. I den första delen analyseras sökpotentialen för era tjänster eller produkter utifrån ett sökmotorperspektiv. Det analyseras då sökvolymer, konkurrensen inom branschen men också just er webbplats. Målet med analysen är att bestämma vilka sökord som är mest lönt att optimera. När det sedan är konstaterat hur arbetet skulle kunna fortlöpa och vilka ord som bör kunna påverkas är man över i den andra delen av analysen. Denna innebär att det görs en rankingrapport där det fastställs ett nuläge kring de ord som kan vara av intresse att optimera och hur deras nuvarande position hos Google är.

Är ni redo för att starta en mer framgångsrik digital närvaro på webben, och intresserade av att veta mer om vad vi erbjuder inom sökmotoroptimering, kontakta oss redan idag.

Mvh
WebbDesignFabriken
0700-431604
info@webbdesignfabriken.se

 

Sökmotoroptimering för din hemsida

 

Är ni intresserade av att läsa och lära er mer om sökmotoroptimering kan ni besöka vår nybyggda infosite, www.sökmotor-optimera.se
Där kommer vi i framtiden lägga upp många matnyttiga tips och information angående optimering. Sidan är fortfarande under konstruktion, men vi fyller på lite nytt så fort vi hinner.